POLICEALNE STUDIUM MENADŻERSKIE
"N   O   V   U   M"
08-110 Siedlce, ul. Czesława Dylewicza 10 tel.:025 6329131
TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH
 
SEM3
TECHNIKA PRACY BIUROWEJ

Tematy prac kontrolnych

z przedmiotu „TECHNIKA PRACY BIUROWEJ”
w semestrze 1   2007/2008
 
Technik Organizacji USŁUG GASTRONOMICZNYCH

Prowadzący zajęcia: mgr Jan Chróścicki

 UWAGA: zaliczenie pracy kontrolnej jest warunkiem do przystąpienia do egzaminu pisemnego

Tematy do opracowania:

1.     Charakterystyka środowiska MS Windows.

2.     Utworzyć dokument tekstowy w MS WORD "Karta dań" dla zakładu gastronomicznego.

3.     Utworzyć. dokument w MS EXCEL "Obliczenia w firmie" wg podanego wzoru

Pracę kontrolną należy wykonać do dnia 1.12.2007

Forma pracy:

1.     Wydrukowana spięta w teczkę oraz w plikach praca.doc (MS WORD2000)zapisanych na płycie CD-R oddana prowadzącemu na zajęcia lub zostawić w kancelarii Studium. 

2.     Praca powinna być podpisana:
- nazwą szkoły
- nazwisko i imiona słuchacza
- numer semestru
- nazwa przedmiotu
- temat pracy
- nazwisko i imię prowadzącego zajęcia (
mgr Jan Chróścicki)
-
wydruk na papierze formatu A4
-
czcionka o wielkości 14pt
- w pracy powinny się znaleźć rysunki, schematy, zestawienia, porównania


Strona główna